DICOM @ OFFIS

Discussion Forum for OFFIS DICOM Tools - For registration, send email with desired user name to the OFFIS DICOM team
It is currently Sun, 2017-12-17, 22:32

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue, 2017-11-07, 13:17 
Offline

Joined: Mon, 2016-09-26, 14:08
Posts: 11
Hi,

My system has two Ethernet ports, So whenever I am running storescp in my pc, it is picking one of the Ethernet port.

How does it select which Ethernet port to run on ?

Is it possible to configure so that the storescp runs on only network device/LAN ?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue, 2017-11-07, 16:24 
Offline
DCMTK Developer

Joined: Fri, 2004-11-05, 13:47
Posts: 1650
Location: Oldenburg, Germany
Hi,

so far there is no solution for this and we filed this feature request in our bugtracker many years ago (sorry for the German). A related discussion with a patch that could solve the problem can be found in this forum thread.

Best,
Michael


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri, 2017-11-10, 12:37 
Offline

Joined: Mon, 2016-09-26, 14:08
Posts: 11
ok thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group