Can we configure Storescp for a particular ethernet port.

Questions regarding other OFFIS DICOM tools

Moderator: Moderator Team

Post Reply
Message
Author
Arunodaya S
Posts: 19
Joined: Mon, 2016-09-26, 14:08

Can we configure Storescp for a particular ethernet port.

#1 Post by Arunodaya S » Tue, 2017-11-07, 13:17

Hi,

My system has two Ethernet ports, So whenever I am running storescp in my pc, it is picking one of the Ethernet port.

How does it select which Ethernet port to run on ?

Is it possible to configure so that the storescp runs on only network device/LAN ?

Michael Onken
DCMTK Developer
Posts: 1805
Joined: Fri, 2004-11-05, 13:47
Location: Oldenburg, Germany
Contact:

Re: Can we configure Storescp for a particular ethernet port

#2 Post by Michael Onken » Tue, 2017-11-07, 16:24

Hi,

so far there is no solution for this and we filed this feature request in our bugtracker many years ago (sorry for the German). A related discussion with a patch that could solve the problem can be found in this forum thread.

Best,
Michael

Arunodaya S
Posts: 19
Joined: Mon, 2016-09-26, 14:08

Re: Can we configure Storescp for a particular ethernet port

#3 Post by Arunodaya S » Fri, 2017-11-10, 12:37

ok thanks

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest